Followers

Friday, December 09, 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

jom CLICK...
siapa rasa die blogger baru dalam industri blog ney..jom la join ramai-ramai..
dapat tambah follower korang tu...mesti nak kan..:)


assalamualaikum semua...
nama siti nur fatimah khairudin.asal dari pasir gudang johor.sekarang belajar di uitm pulau pinang dalam bidang diploma kejuruteraan mekanikal sem 2..umur baru 18 tahun..suka baca doraemon,berjalan,shopping...o____0
buat blog ney saja-saja..isi masa lapang..xsalahkan..:)
blog ney menceritakan tentang hidup saya..kawan-kawan.dan kisah duka and suka saya sebagai seorang manusia bergelar pelajar dan anak..lagipun,saya suka tengok blog orang yang cantik-cantik..comel-comel.awesome kan..lagi-lagi tengok blogger yang famous-famous tu..dengan adanya blog saya boleh berkenalan dengan blogger lain..bertukar pendapat..:)..
sekarang rajin nk update blog.sbb xtahu nak wat ap skunk..





jom join segmen ney ramai-ramaiiiiii...


5 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join ... hmm blog cantik tak semestinya isinya pun cantik ... :) hargai apa yang ditulis, bukan hiasannya ...

    Selamat berblogging

    ReplyDelete
  2. salam ukhuwah, salam singgah dari segmen hasrul..

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan jugak ^.^

    saye dari segmen yang sama . saye dah follow awk ^.^

    http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete